Nieuwsbulletin

Het laatste nieuws over gezondheid, de trainer en de klant

De trainer

De invloed van een pasgeboren zoon en verhuizing op mijn fitheid!? De uitslagen van het terugkerend sportmedisch onderzoek liegen er niet om dat het net vader zijn en het kopen van een woning er fysiek inhakken.

Lees verder

De klant

“Ik ben nu 47, maar ik voel mij nu fitter dan jaren terug”

Lees verder

Voeding

Wat, hoeveel en wanneer kan het ik het beste eten? Ontdek het in deze blog, waar je een voedingsschema vindt voor een rustdag vindt voor een gemiddeld man.

Lees verder

Gezondheid

Wereldwijd wordt er bij een groot deel van de bevolking een (onnodig) tekort aan vitamine D vastgesteld. Daarom is er steeds meer aandacht om via de voeding en een aanvullende vitamine D supplement voldoende vitamine D binnen te krijgen.

Lees verder
Personal Training PT038

De training

Als personal trainer kies ik er voor om in de natuur personal training te geven. Dit doe ik omdat ik geloof dat je op die manier het optimale uit je training haalt. De goede ondergrond, de buitenlucht en het licht van de zon dragen hier aan bij.

Lees verder

De klant

“Ik wou dat ze bij ons in de sportschool van die goede oefeningen (voor)doen op zo’n fitness bal!”

Lees verder

Voeding

Variaties voor een optimaal diner voor een gemiddelde volwassen man met een lengte van 180 cm en gewicht van 80 kg met een zittend beroep die dagelijks een half uur matig intensief beweegt (wandelen – fietsen)

Lees verder

De trainer

Collega’s, vrienden en familie gaven al voor de geboorte aan dat je een totaal ander leven – ritme krijgt, maar er zo veel voor terug krijgt. Dat je een totaal ander leven en ritme krijgt, dat is mij geheel duidelijk.

Lees verder