Nieuwsbulletin

Het laatste nieuws over gezondheid, de trainer en de klant

Gezondheid

Wereldwijd wordt er bij een groot deel van de bevolking een (onnodig) tekort aan vitamine D vastgesteld. Daarom is er steeds meer aandacht om via de voeding en een aanvullende vitamine D supplement voldoende vitamine D binnen te krijgen.

Lees verder
Personal Training PT038

De training

Als personal trainer kies ik er voor om in de natuur personal training te geven. Dit doe ik omdat ik geloof dat je op die manier het optimale uit je training haalt. De goede ondergrond, de buitenlucht en het licht van de zon dragen hier aan bij.

Lees verder

De klant

“Ik wou dat ze bij ons in de sportschool van die goede oefeningen (voor)doen op zo’n fitness bal!”

Lees verder

Voeding

Variaties voor een optimaal diner voor een gemiddelde volwassen man met een lengte van 180 cm en gewicht van 80 kg met een zittend beroep die dagelijks een half uur matig intensief beweegt (wandelen – fietsen)

Lees verder

De trainer

Collega’s, vrienden en familie gaven al voor de geboorte aan dat je een totaal ander leven – ritme krijgt, maar er zo veel voor terug krijgt. Dat je een totaal ander leven en ritme krijgt, dat is mij geheel duidelijk.

Lees verder

Voeding

Variaties voor een optimale lunch voor een gemiddelde volwassen man met een lengte van 180 cm en gewicht van 80 kg met een zittend beroep die dagelijks een half uur matig intensief beweegt (wandelen – fietsen)

Lees verder

De training

Of je nu een potje voetbal speelt of de trap af loopt, bij al deze bewegingen heb je balans nodig om dit soort functionele (dagelijkse) bewegingen (zonder blessures) te maken. Balans training is daarom één van de onderdelen bij PT038.

Lees verder

De klant

Een groot gedeelte van de klanten die ik train hebben een te hoge ademhaling – hartslag bij bepaalde oefeningen. Waardoor de klant (te snel) buiten adem raakt en (te veel) tijd nodig heeft om van de oefening te herstellen.

Lees verder