Coaching vanuit veerkracht

Bij mij is het glas halfvol en kijk ik altijd naar wat wel kan!

Een gezonde onderneming begint met een gezonde ondernemer!

 

De expert

Mijn naam is Jan-Henk Slotman en ik ben jouw personal fitbegeleider en diëtist in Hattem en omgeving. Mijn doel? Zo veel mogelijk ondernemers in Hattem en omgeving fit en gezond krijgen en houden. Dat doe ik met (com)passie en plezier!

Omdat jij een drukke agenda hebt, stop ik alle onderdelen in een training die je nodig bent. Namelijk; trainen in de buitenlucht, functionele oefeningen en doeltreffende voedingsadviezen.

 

Achtergrond: vanuit handicap denken in kansen

Toen ik 8 werd, ontstond er kanker in mijn linkervoet. Voor meer overlevingskans is mijn voet er toen afgehaald. Gevolg? Jarenlang revalideren om opnieuw te leren lopen. Sindsdien is het glas in mijn leven half vol en kijk ik naar kansen, naar wat wél kan:

  • werk waarbij ik niet de hele dag hoef te staan
  • keepen in plaats van voetballen
  • mountainbiken in plaats van hardlopen

Coaching vanuit veerkracht

Dankzij mijn achtergrond ontwikkelde ik veerkracht. Díe kracht ervaar je als ik je coach. Hoe je je ook voelt, wat je situatie op dat moment zakelijk of privé ook is, er is genoeg wat wél kan! Vertel me dus elke keer hoe het met je gaat en ik zorg voor training op maat. Grote kans dat je al trainend net als ik leer te relativeren en dankbaar te zijn voor wat je wél hebt en (aan)kunt.

 

Opleiding & achtergrond

Fitnessinstructeur & sportdiëtist

  • internationaal diploma NASM-personal trainer
  • diploma Fitvak A
  • diploma Fitvak B
  • eigen Diëtistenpraktijk Slotman in  Hattem en omgeving

Samen fit & lekker in je vel

Als je je fit voelt, zit je lekkerder in je vel én heb je een positievere instelling. Dát breng ik via mijn training op jou over. Om lekker in mijn vel te blíjven ga ik zelf regelmatig drummen, niets doen of in het bos mountainbiken. En na 21.00 uur ’s avonds doe ik niets ingewikkelds meer. Zo slaap ik beter en word ik de volgende dag weer fris wakker; uitgerust om gezellig en representatief over te komen bij collega’s en klanten.

Geen excuus om niet aan gezondheid te werken

Wat je omstandigheden ook zijn, fittraining werkt áltijd. Zit je even niet zo lekker in je vel? ervaar je (vage) lichamelijke klachten? loopt het op het werk of thuis even niet zo lekker? Jij hebt de keus: gebruik je dit als excuus om niet te trainen óf kijk je hoe je nog wél gezond kunt bewegen?

Sinds mijn kanker én jarenlange revalidatie weet ik dat het kan. Zelfs als mijn stomp pijn doet, doe ik een aangepaste work-out. Het herstel gaat dan wel iets langzamer; daar staat tegenover dat ik me geestelijk én lichamelijk fitter voel. Dus … wat is jóuw verhaal en wat heb jij nodig?