Leuker en met succes werken aan je gezondheid!

júist bij zorgen is het goed om uit je hoofd te komen en je lijf in beweging te zetten

Een gezonde onderneming begint met een gezonde ondernemer!

 

Soms word je opgeslokt door dingen die je bezighouden. 'Moet ik die medewerker ontslaan?' Durf ik die investering te doen?' 'Is verhuizen een slimme zet?' Gebruik je dit als excuus om niet te trainen óf kijk je hoe je nog wél gezond kunt bewegen?

 

  “ Goed om toch getraind te hebben, ondanks de korte nachten door de onrust op het werk

 

Manier van werken

Wil je als ondernemer in korte tijd veel resultaat? Spieren ontwikkelen of kilo’s kwijtraken? Stop dan met lezen. Binnen mijn werk als (sport)diëtist komen mensen te vaak bij mij terecht die teleurgesteld zijn in kortdurende diëten.

Je zit wel goed bij mij wanneer je wilt werken aan lange termijndoelen voor een gezonder en blijvend resultaat. Dit is waar ik in geloof en waar ik als (sport)diëtist en personal trainer goede ervaring mee heb.

Mix tussen compassie en plezier

Compassie en plezier tijdens je training staan centraal. Door mijn oprechte interesse in jou zorg ik er voor dat iedere training perfect bij je aansluit, zodat jij iedere keer weer het beste uit jezelf weet te halen. Daarnaast zit bij iedere training het plezierelement erin zodat je iedere keer weer gemotiveerd bent om te trainen en je de training gaat missen wanneer je een keer niet kunt.

Maatwerk

Waar jij als ondernemer het meest aan hebt? Een juiste belastbaarheid die past bij jouw persoonlijk doel, met speciale aandacht voor:

  • de juiste techniek
  • de juiste lichaamshouding
  • het juiste trainingsniveau
  • de juiste trainingsmethode

Door de 1-op-1 training heb ik volledige focus voor deze aandachtsgebieden en corrigeer ik je wanneer het nodig is. Zo leer ik je om blessurevrije te trainen en leer ik je om het optimale uit iedere oefening te halen.

 

Opbouw training

De 1-op-1 training bestaat uit functionele en uitdagende oefeningen ter ondersteuning van je lenigheid, stabiliteit, balans, kracht en uithoudingsvermogen. Oefeningen die aansluiten bij je dagelijks (werk)leven en persoonlijk doel(en). Om de uitdaging er voor jou in te houden verander ik regelmatig de intensiteit en belastbaarheid van je oefeningen. Hoe de 1-op-1 training er precies uit ziet, hangt af wat jij op dat moment nodig bent.

Mogelijkheden

Hieronder tref je de mogelijkheden om te werken aan je gezondheid. En die van je business. Wil je maximaal resultaat? Kies dan het fitpakket plus. Dan krijg je personal fittrainingen, online coaching én (sport)voedingsadvies, want ik run ook een diëtistenpraktijk en geef je zo dé balans in je hele lijf.

 

“ Ik ben nu 47 jaar, maar voel mij nu fitter dan jaren terug” 

PROEF PAKKET

€ 330,-

Geldig voor 1 maand

4 personal fittraining van 60 minuten

Persoonlijke intake en trainingsadvies

Persoonlijk hersteldrankje

FITPAKKET MEDIUM

€ 2370,-

€ 395,- p/mnd

Geldig voor 6 maanden

24 personal fittrainingen van 60 minuten

Persoonlijke intake en trainingsadvies

6 uur online fitbegeleiding

Persoonlijk hersteldrankje

FITPAKKET PLUS

€ 2770,-

€ 460,- p/mnd

Geldig voor 6 maanden

24 personal fittrainingen van 60 minuten

Persoonlijke intake en trainingsadvies

12 uur online fitbegeleiding

Persoonlijk hersteldrankje

5% korting

Small group pakket

€ 1.080,-

€ 180- p/mnd

Geldig voor 6 maanden

Trainen met maximaal 3 anderen

24 persoonlijke groepstrainingen van 60 minuten

Persoonlijke intake en trainingsadvies

Persoonlijk hersteldrankje

Inclusief 1 proefmaand

Toelichting fitpakketten

Donatie

10% van de pakket prijs gaat naar Stichting Tegenkracht. "Voor sport en Tegen kanker". Want ik gun het iedereen om te sporten. En ik weet als geen ander hoe dit je leven kan veranderen en meehelpt aan het zelfbeeld en zelfvertrouwen van kankerpatiënten.

Tarieven

De tarieven van de verschillende pakketten zijn vrij van btw en gelden als je voor het betalen via een betaallink met factuur tekent; daarmee betaal je een vast bedrag per maand. En je krijgt korting wanneer je de pakketprijs in één keer betaald. In een persoonlijk kennismakingsgesprek vertel ik je hier graag meer over.

Kosten aftrekbaar

Wist je dat je kosten van de trainingen als zakelijke kosten mag opvoeren bij je bedrijfsbelastingaangifte als je zelf op de loonlijst staat? Dat scheelt.

Persoonlijke intake en trainingsadvies

In een gratis en vrijblijvende persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we jouw persoonlijke wensen en doel(en). Op basis hiervan geef ik je geheel vrijblijvend een trainingsadvies.  

Trainingslocatie

Je hebt de mogelijkheid om te trainen binnen bij Motus, bij je op de zaak of ergens in de buitenlucht (mijn voorkeur, want dat ontspant je!).

Trainingsschema voor thuis

Naast de 1-op-1 personal training krijg je een bijpassend trainingsschema voor thuis, zodat je in je vrije tijd kunt blijven werken aan je fitheid en gezondheid.

Extra (online) begeleiding 

Om je zo volledig mogelijk te begeleiden op het gebied van je fitheid en gezondheid coach ik je graag (online) op het gebied van training en (sport)voeding.

Persoonlijk hersteldrankje

Als je sport, zweet je en verbruik je brand- en bouwstoffen. Als sportdiëtist is het mij opgevallen dat toch veel mensen iets vergeten mee te nemen voor tijdens en na hun training. Waardoor het herstel van de training minder soepel verloopt en je er hoofdpijn van krijgt of er duizelig van wordt. Daarom krijg je bij mij standaard een persoonlijk hersteldrankje. Wel zo verantwoord dus.

foto buiten

Small group pakket

Ontdek de kracht van samen trainen! Met maximaal 3 familieleden, vrienden of collega's één keer per week onder deskundige begeleiding werken aan je persoonlijke doelen. Met een op maat gemaakt plan om tijdens iedere training het maximale uit jezelf te halen.

In een persoonlijke kennismakingsgesprek bespreken we jouw persoonlijke wensen en doelen. En starten we met een proefmaand om je de kracht van samen trainen te laten ervaren.

Als je proefmaand erop zit plannen we in overleg met de anderen de wekelijkse sessies en ontvang je individuele oefeningen die je in je eigen tijd kunt doen. Ook coach en begeleid ik je als (sport)diëtist (online) op het gebied van (sport)voeding en gezondheid. Bij mij krijg je standaard een persoonlijk hersteldrankje. Wel zo verantwoord dus.

Meer weten

Geef jezelf een gezonde boost. Bel, app of vul het contactformulier in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en ontdek wat jij hebt te winnen.

Extra's zoals training uitbreiden

Heb je andere wensen, ideeën of bijzondere trainingsdoelen? In overleg passen we het fitpakket aan. En gun je iemand andere net zulke goede ervaringen? Laat dan gerust eens iemand meetrainen.

Meer weten

Geef je onderneming en jezelf een gezonde boost. Bel, app of vul het contactformulier in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en ontdek wat jij hebt te winnen.