20220324VHF1010

De klant

“Ik ben nu 47 jaar, maar ik voel mij nu fitter dan jaren terug!

Deze opmerking maakte een klant tijdens één van zijn trainingssessies. Waarbij hij aangaf dat de oefeningen van de trainingssessies hem meer kracht geven voor het tillen van huishoudelijke dingen en hem sterker op zijn benen laat staan in zijn dagelijks functioneren.

Door de klant zijn consistentie in het afwerken van zijn thuis trainingsschema en door consistent te verschijnen op zijn wekelijkse personal trainingssessie, heeft hij er samen met de online coaching voor gezorgd dat hij nu fitter is dan jaren terug.

Een leuk bijkomend feitje is dat de trainingen hem een zetje hebben gegeven in het aanschaffen van een mountainbike en trainingsmateriaal voor zijn nieuwe thuisgym.

Wil jij ook weer net zo fit zijn als jaren terug of nog fitter!? Neem dan contact met mij op. Dan kan ik je meer verterellen over de trainingen en mogelijkheden.