Gezondheid

Wereldwijd wordt er bij een groot deel van de bevolking een (onnodig) tekort aan vitamine D vastgesteld. Daarom is er steeds meer aandacht om via de voeding en een aanvullende vitamine D supplement voldoende vitamine D binnen te krijgen.

Lees meer
Personal Training PT038

De training

Als personal trainer kies ik er voor om in de natuur personal training te geven. Dit doe ik omdat ik geloof dat je op die manier het optimale uit je training haalt. De goede ondergrond, de buitenlucht en het licht van de zon dragen hier aan bij.

Lees meer

De klant

“Ik wou dat ze bij ons in de sportschool van die goede oefeningen (voor)doen op zo’n fitness bal!”

Lees meer

Voeding

Variaties voor een optimaal diner voor een gemiddelde volwassen man met een lengte van 180 cm en gewicht van 80 kg met een zittend beroep die dagelijks een half uur matig intensief beweegt (wandelen – fietsen)

Lees meer

De trainer

Collega’s, vrienden en familie gaven al voor de geboorte aan dat je een totaal ander leven – ritme krijgt, maar er zo veel voor terug krijgt. Dat je een totaal ander leven en ritme krijgt, dat is mij geheel duidelijk.

Lees meer

Voeding

Variaties voor een optimale lunch voor een gemiddelde volwassen man met een lengte van 180 cm en gewicht van 80 kg met een zittend beroep die dagelijks een half uur matig intensief beweegt (wandelen – fietsen)

Lees meer