Nathan passender

De trainer

Sinds 9 weken ben ik voor het eerst vader geworden van een gezonde zoon, Nathan. Het is altijd onze wens geweest om een gezin te vormen en ik voel mij enorm gezegend dat deze wens in vervulling is gegaan.

Collega’s, vrienden en familie gaven al voor de geboorte aan dat je een totaal ander leven – ritme krijgt, maar er zo veel voor terug krijgt. Dat je een totaal ander leven en ritme krijgt, dat is mij geheel duidelijk. Het heeft mij een dikke maand gekost om een nieuw ritme me te vinden, wat soms nog steeds zoeken is.

Het is mij in ieder geval gelukt om voldoende rust te pakken en om op gezette tijden te trainen. En wat voel ik mij weer energiek en fit door het trainen en mountainbiken in de buitenlucht.

Het enige wat nog om verbetering vraagt, is om nog gezonder eten. Dit ga ik na de zomervakantie oppakken.